A Gepida márkáról


Egy kis reklám: a Gepida biciklik számára :) 


A Gepida márka kimagasló érdeklődésnek és népszerűségnek örvend a kerékpárosok körében.

A Gepida kerékpárokat az Olimpia Kerékpár Kft gyártja. Az Olimpia Kerékpár Kft budapesti központtal rendelkezik, a Gepida tehát magyar gyártmányú kerékpármárka.
A kft igazi elkötelezettje a minőségi kerékpárok gyártásának. Az újabb kerékpárok piacra dobását mindig gondos tervezés, tesztelés és kivitelezés előzi meg. A minőségi, precíz munka mondhatni már-már a gyártó védjegyévé vált. Emellett a gyártó nagy gondot fordít arra is, hogy a kerékpárok alkatrészeinek utánpótlását megfelelően biztosítsa. Mindezeknek köszönhetően a Gepida biciklik immáron több, mint 20 ország kerékpárüzleteiben beszerezhetők. nemzetközi szintű népszerűségnek örvendve.

A márka népszerűségének egyik alapja, hogy valamennyi kerékpártípusban gyárt bicikliket. Ennek köszönhetően hatalmas termékkínálattal kész kiszolgálni a biciklizés szerelmeseit. Emellett nem elég hogy megannyi típus beszerezhető a Gepida kerékpárokból, hanem mindenféle méret is, a gyermekek, a tinédzserek és a felnőttek egyaránt találnak maguk számára, a méreteikhez illő Gepida kerékpárt.

Normál, vagy elektromos kerékpár érdekelné inkább? A Gepida gyártói mindkét kerékpártípusban kínálnak termékeket.  Emellett minden lényeges kerékpár kiegészítő is vásárolható a márkában.
A Gepida biciklik készek minden igényt maximálisan kielégíteni. Azok is találnak maguknak megfelelő kerékpárt, akik pusztán hobbi célra szeretnének egy megbízható biciklit, de azok is, akik komolyabb versenyeken szeretnének indulni. Emellett egyszerűbb városi kerékpárok, trükközésre tervezett bmx-ek, elektromos kerékpárok és különböző méretű és felszereltségű gyermek biciklik is kaphatók.

Ha ezt a márkát választod biztos lehetsz afelől, hogy megbízható kerékpárra tettél szert. A biciklik masszívak, időtálló darabok. Abban az esetben pedig, ha mégis szervizelésre kerül sor, szinte biztos, hogy a javítás gördülékenyen fog zajlani, hiszen a biciklikhez szükséges alkatrészek könnyen elérhetők, beszerezhetők. 

A biciklik kedvező ár-érték arányt képviselnek. Beszerezhetők olcsóbb, de drágább kerékpárok is, az ár azonban mindig a minőséget tükrözi. A Gepida biciklikkel nem kell lemondanod az ár miatt a megfelelő minőségről, biztosan találsz olyan biciklit, amely tetszik is és szuper is és az ára is kedvező.

gepida